Karangan Terpendek Dunia

2011-02-23


 Selamat pagi kakkoiis!

Hari ini kakkoii nak share e-mel kakkoii.
Kisah tentang seorang mamat berumur 16 tahun dari New Hamshire (dekat USA) yang telah memenangi
 
Pertandingan Karangan Terpendek Dunia

Habuannya? Beliau telah memperolehi biasiswa Universiti Havard (Havard University Scholarship) kerana kebolehannya berimaginasi dan humor (Kakkoii tabik spring lah)

Inilah syarat-syarat pertandingan tersebut.
Essay yang ditulis mestilah merangkumi elemen di bawah:
  1. Keagamaan
  2. Isu Diraja
  3. Seks
  4. Misteri
 Simple aje kan? 

Di bawah adalah karangan bagi pemenang pertandingan ini
"My God," said the Queen, "I'm pregnant. I wonder who the father is."

(It contains all the 4 above elements in as shortest form as possible. SIMPLY AMAZING)

Ha, sekarang cuba kakkoiis buat karangan berdasarkan elemen pertandingan ni.

Ada berani?

7 Komen Dari Mereka Yg Kakkoii:

nelly on February 23, 2011 at 7:20 PM said...

karangan ke rumusan ? hehe
=)

Epola on February 23, 2011 at 8:21 PM said...

haha. ntah. tu rumusan la.bkn karangan :p

EPOLA, jum singgah !

aman_arab on February 24, 2011 at 1:01 AM said...

baguih dok ada..bijak..bijak..

Kakkoii on February 24, 2011 at 3:32 AM said...

haha ni karangan kot.. kalo x, x kan la havard u iktiraf. kui3. Tp bile kakkoii tengok2 balik, mcm rumusan jek heheh

Up2saya.. on February 24, 2011 at 6:34 AM said...

bertuah tol la budak tu..bestnye kalau dpt biasiswa mcm tu..

Kakkoii on February 24, 2011 at 6:38 AM said...

cuba la Up2saya wat karangan mcm tu.. untung badan, untung nasib, dapat punya

ika zulaikha on February 28, 2011 at 9:12 AM said...

hahahah..
sengal jek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kakkoii-me Copyright © 2011