KAKKOII BUKA SEGMEN BARU

2011-02-24


Hai guys, kakkoii adalah seorang movie addict. I looove movies. So, kakkoii dah ambil keputusan untuk share movie yang kakkoii ada dengan para kakkoiis semua. Bagaimana caranya? Jeng3....

Memperkenalkan...

KAKKOII-ME VISUAL FOR U !!!

Inilah segmen baru kakkoii iaitu menonton movie secara online. Diharap segmen ini berkekalan hendaknya.. hehe.

Ok, macamana nak access? Mudah sahaja


(click to enlarge)

Pada submenu SANTAI, klik pada Visual4U. Kakkoiis akan dibawa masuk ke segmen tersebut.

Ataupun...


Review movie yang ada pada bahagian kiri blog iaitu Kakkoii-Me Movie Online. Click sahaja movie yang diminati dan kakkoiis akan dibawa masuk ke segmen tersebut.

Segmen ini mengambil masa untuk disediakan, Kakkoii akan berusaha untuk update sekerap mungkin. 

Enjoy.... Ingat Kakkoii, ingat Cool !

8 Komen Dari Mereka Yg Kakkoii:

mykhalis on February 24, 2011 at 8:10 AM said...

wahhh..canggih nie..kene request ke nie?

Kakkoii on February 24, 2011 at 8:12 AM said...

nak request pun boleh... kakkoii akan usahakan. tapi ambil masa lah sikit coz nak mengedit n mengkompress movie tu

Cikgu CTE on February 24, 2011 at 8:36 AM said...

first time masuk blog yang mcm gni...canggihlah...

Kakkoii on February 24, 2011 at 8:49 AM said...

thx cikgu CTE.. kakkoii ni buat suka2 je dulu

Cikgu ct on February 24, 2011 at 10:37 PM said...

assalamualaikum
CC dtg bertamu disini sambil makan kuih muih yg ada hehehe. wah cantik blognyer...

Kakkoii on February 24, 2011 at 10:51 PM said...

Thx CC... singgah2 la selalu... pas ni kakkoii sediakan nasi beriani lak hehe

nur ikhyar dee on February 25, 2011 at 9:44 AM said...

wuiyo...

canggihnye...hehe

jom2 tgk wyg sok

^_^

Kakkoii on February 25, 2011 at 9:56 AM said...

nur >> wayang cite pe? kakkoii ni kaki.. pantang diajak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kakkoii-me Copyright © 2011