Dara Kamu Tiruan Ke?

2011-03-03


Salam sejahtera kakkoiis semua.

Seribu kemaafan Kakkoii mohon dahulu. Tajuk di atas mungkin sensitif, tetapi percayalah. Ini isu hangat yang perlu kakkoiis semua tahu. 

Bayar mahal-mahal, tapi dapat yang 2nd hand. Pembeli mana yang tak rasa dirinya tertipu? 
-Merujuk kepada mereka yang sosial
tanpa memikirkan keburukan.

"Ayang, kita nikah ni abang kena belanje 13k tau.. Jaga abang elok-elok ye"

"Abang, boleh.. tapi sebelum itu ayang nak minta maaf.. Ayang tak sebaik yang abang sangka. Ayang ni barang 2nd hand"

"Hah, tapi selama ini ayang kata ayang masih fresh dari kilang! Kenapa tak bagitau awal2? Sampai ati ayang buat abang macam ni!"

"Maaf, ayang menyesal kerana sosial dulu. Alangkah bagusnya jika dara ayang boleh dikembalikan semula.."

Jeng jeng jeng~

Alangkah bagusnya jika dara masih boleh dikembalikan?

Jahanamlah dunia dengan perempuan tak bermoral dan lelaki dayus. Kesian kepada si suami yang amat setia yang berimpian untuk menjaga kesucian rumah tangga.

Inilah dunia teknologi sekarang.. 

APA YANG KITA FIKIRKAN MENGARUT, TIDAK MUSTAHIL IA BOLEH DILAKUKAN!


Kenapa? Kerana sebuah syarikat di Jepun telah mengeluarkan satu produk iaitu


"SELAPUT DARA PALSU"
Produk yang mampu menipu sang suami yang mendambakan kesetiaan pasangannya.


Dah tak ada kerja lain ke mereka ni. Benda macam ni pun nak dibuat? Kalau dah tak ada tu, cakap aje la tak ada. 

Ya, memang betul ada sesetengah selaput dara akan mudah terkoyak apabila melakukan aktiviti lasak. Tapi itu tidak bermaksud anda sudah hilang keperawanan!

Ingatlah wahai kaum hawa di luar sana. Janganlah fikirkan keseronokan dunia semata-mata, sesungguhnya azabnya lebih memeritkan. 

Alat ini akan menggoda kaum hawa untuk tidak menjaga keperawanannya!

BUAT APA JAGA, DAH HILANG KAN BOLEH BELI BARU!

Islam amat melarang umatnya dari bergelumang dengan zina. 

"Abang, Ayang ni fresh dari kilang. Tak percaya cuba la"

"Ayang, ye la.. ada darah. Fresh dari kilang ni! Tapi..."

"Tapi apa abang?"

"Kenapa longgar?"

Kamu ingat dengan mimik muka dan erangan kesakitan mampu untuk menipu si suami? Walaupun dia tertipu, kamu hanya menambah satu lagi dosa iaitu PENIPUAN!


Siapa setuju? Jom kongsi pendapat.


20 Komen Dari Mereka Yg Kakkoii:

Siti Safiyyah on March 3, 2011 at 7:59 PM said...

erkk yg last tu macam takleh blah betul la..

Kakkoii on March 3, 2011 at 8:03 PM said...

belajar dri orng2 tua... dengar2 itu ilmu juga.. pengetahuan dan persediaan menghadapi alam perkahwinan.

kuang3

Areliff on March 3, 2011 at 8:06 PM said...

kalau aq cerai je n kawen lain :p (ayat jahat hu)

❀Hanim_RosLan❀ on March 3, 2011 at 8:07 PM said...

sikit pon saye tak paham la...

ShA + ZaM = LoVe on March 3, 2011 at 8:10 PM said...

hahahhahahaha... lupoer gaknya da nak makan perapat kot masa pakai dara tiruan tu..... kakakakaka...

nurulatiqahismail on March 3, 2011 at 8:17 PM said...

hahahaha....
lawak ar ....
kuajo sang isteri tu !!!

Kakkoii on March 3, 2011 at 8:51 PM said...

Hanim >> jgn faham.. x sesuai untuk hanim agaknye.

Sha >> no komen... hehehe

nurul >> isteri mcm tu memang tersangat kuang ajo

dieba rahman on March 3, 2011 at 9:28 PM said...

fuyohhhhhhhhhhh

saya budak nerd on March 3, 2011 at 9:44 PM said...

oh, suami blh tahu ke yg si isteri dah takde dara?? eeiii..baca ni pun dah menggelikan.. msti sakittt masa buat tu..wekk

ayumi hearty on March 3, 2011 at 9:44 PM said...

scaryyy . takott . kakoi , baca ntry yumi gak :P

srikandi cinta on March 3, 2011 at 9:45 PM said...

oh, macam ne rupanya dara palsu tuh? dara tu apa ya??hehehe

Anonymous said...

disgusting !

Kakkoii on March 3, 2011 at 11:06 PM said...

Ermm.. no komen gak haha

Hariz on March 4, 2011 at 12:06 AM said...

woahhhh...entry yang berani..btw,,betul tuh..kesian kat suami tu...haihh..hopefully my future wife is not a secondhand...

Kakkoii on March 4, 2011 at 12:30 AM said...

Thx Hariz >> kita sama2 doa ye

Cikgu ct on March 4, 2011 at 6:14 AM said...

zaman skrg mmg sukar kakkoii ramai dara dan teruna palsu. rugi2 pertahankan buat yg berhak

Anonymous said...

Assalamualaikum...berani sungguh entry kamu kali ni kakkoi...tp ada benarnya...zina berleluasa...petanda akhir zaman...wallahuallam...=)

Kakkoii on March 4, 2011 at 9:45 AM said...

cikgu ct >> setuju dgn kamu.

anonymous >> kita harus berani untuk menegakkan kebenaran. Bukankah itu yang sepatutnya?

Anonymous said...

hmm,, mmg btoi.. dunia skg nie pa2 pown bleyh wat.. tknologi la katakan.. tpi owg pmpn nie kte bleyh je nak kte 2nd hand ats sbb2 t'tntu.. tpi laki?? kdg2 owg pmpn nie mcm lgi sng ditpu kan sbb xtawu laki 2 dah bpe hand ntah.. huhu

eLLa n aLia on December 31, 2011 at 3:38 AM said...

tapi boleh tipu utk selamatkan perkhwinan, ini x termasuk eh? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kakkoii-me Copyright © 2011