Website Ini Berhantu!

2011-06-07


Salam sejahtera para Kakkoiis sekalian.
Entry kali ini berat sedikit kerana disertakan gambar bukti.

Peristiwa ini berlaku sewaktu Kakkoii mendiami asrama universiti.

Ketika itu asrama sunyi kerana ramai antara kami yang pulang ke rumah sempena 'Study Week'.

"Kakkoii, kau tengah buat apa tu?"

2 orang rakan melangkah masuk ke dalam bilik Kakkoii..

"Ermm... Ni ha tengah main website ni."

"Website apa?"



"Peter Answer..."

"Apa tu?"

"Website ni boleh jawab semua yang kita tanya.. Semua yang kita tanya akan dia jawab dengan tepat. Creepy betul!"

"Tahyul lah... Kau percaya ke benda-benda ni..?"

"Dulu aku pernah cuba website ni. Dia tak jawab pun."

"Tapi bila aku tanya dia jawab..."

"Hah? BIar betul kau?"

"Kau tak percaya ke?"

"Ha cuba kau tanya ada berapa orang dalam bilik ni sekarang."

"Ok, kau tak percaya eh.. Kau tengok"






"Hah! Gila betul. Dia jawab la soalan kau!"

"Sekarang kau percaya?"

"Bagi sini biar aku tanya pulak."


"Aik? Kenapa aku tanya dia tak nak jawab?"

"Meh aku tanyakan.."


"Pergh... Creepy betul.. Cuba kau tanya siapa dia?"


"Pulak.... Kalau dia dah mati, macamana dia tahu apa yang kita tengah buat?"

"Sekali dia ada sebelah kita ni..."

"Biar aku tanya.. Doa aje la dia tak ada dekat sini."


"........"


"Dia ada belakang kita ke?"

"Kau tak rasa ke macam ada benda belakang kau?"

Tiba-tiba...

Meowww~

"MAAAAAAK HAANTUUU!!!"

Mereka berdua lari tak cukup bumi.

P/s: Suara kucing Kakkoii mengiau pun mereka ingat hantu! Kakkoiis nak test website ni? nah have fun


33 Komen Dari Mereka Yg Kakkoii:

zacky786 on June 7, 2011 at 6:19 AM said...

kucing pn pandai bergurau.. hehe

Kakkoii on June 7, 2011 at 6:24 AM said...

zacky >> kucing tu dah berpakat dgn kakkoii hahaha

OrAng_PeRLiS_mEnULiS on June 7, 2011 at 6:25 AM said...

haha.. ingtkan x wujud website cenggini : DALAM MIHRAB CINTA, TAK SEINDAH AAC? BETUL KE?

hana on June 7, 2011 at 6:25 AM said...

hana x pernah try tp de member pernah wat...
camtu la gak die cite..
cam x berani la nak try...
haha

CF on June 7, 2011 at 6:27 AM said...

CF pnh try.. huu.. 2 years ago.. mse tuh rmai2 dlm klaz mlm. smpai my lect pown takowt. dy taw evry name dak lam klaz yg tny2 dy soklan. wuwuwu. nme lect pown. serammmm!!!

THE LEKAT LEKIT STORY on June 7, 2011 at 6:34 AM said...

betul ke di boleh jawab? nak try jugak la
TERKINI :ANON BAGI TUTORIAL MACAM MANA NAK KANTOIKAN ANON SETELAH DIA TERKANTOI
TERKINI :REVOLUSI WAJAH CIKGU SHIDA SEBELUM & SEMASA BERLAKON
TERKINI :DI HEMPAP BATU NISAN KETIKA SEDANG MELAKUKAN SEKS DI TANAH PERKUBURAN

Kakkoii on June 7, 2011 at 6:46 AM said...

orang perlis >> try la dulu mane la tau die jawab haha

Kakkoii on June 7, 2011 at 6:46 AM said...

hana >> try je.. x da pe yg scary pun

Siti Safiyyah on June 7, 2011 at 6:46 AM said...

erkk apesal ss tanye jawapan dia cam tak menyeramkan pon??

Kakkoii on June 7, 2011 at 6:48 AM said...

CF >> tanye la sapa yg tanye tu... apa rahsianya?

Abang Stalker on June 7, 2011 at 6:49 AM said...

abg da main da bnd ni.. :) jwpn yg peter tu bg sbnrnya kwn kita yg taip kn tuk kite tu yg tipu kte.kaki klentong ek...smpai jwb menjajaumsbb x nk kita nmpk dia taip lbh2,tp kt ctu tny "NM AKU" :) cuba la..best knekn org.hahaha..abg knekn bdk2 prmpn.menggigil2 memasing.

Kakkoii on June 7, 2011 at 6:54 AM said...

the lekat lekit >> try lah... semoga berjaya

Kakkoii on June 7, 2011 at 6:54 AM said...

ss >> tunggu la die jawab baru tau seram ke x.. hik3

Kakkoii on June 7, 2011 at 6:55 AM said...

abang stalker >> huhu bikin kantoi yek

Syuxer on June 7, 2011 at 6:57 AM said...

saiko betul neh..kan dia jawab ngan betul lagi saiko..konfirm demam seminggu..

Mahadir on June 7, 2011 at 7:02 AM said...

Ini program mengenakan orang lain.. hehe..

nelly on June 7, 2011 at 7:03 AM said...

haha ..kelakar gila !

SyahmiFikri on June 7, 2011 at 7:08 AM said...

hahaha.. serius lawak benda nie! dulu ada gak kawan aku pekena!

at last tau jugak benda nie.. hehehe

Cik Muda Nurul:) on June 7, 2011 at 7:24 AM said...

cam ner nak kenakan org guna web tu?

♥ Princess ♥ on June 7, 2011 at 7:49 AM said...

seram pun jd lawak..hehe

Cik Ladies on June 7, 2011 at 8:18 AM said...

erk..seram nye website niey.. haha! seyes takut nak cube :D

Mss Ieza on June 7, 2011 at 8:40 AM said...

haha..da pena try..
mrapu jep website tu XD

Kakkoii on June 8, 2011 at 1:14 AM said...

syuxer >> kalo demam je x pe... takut benda lain lak jadi

Kakkoii on June 8, 2011 at 1:14 AM said...

mahadir >> ^^ shhhh jom mengenakan yg x tau

Kakkoii on June 8, 2011 at 1:15 AM said...

nelly >> apa yg kelakarnye ish... seram tu

Kakkoii on June 8, 2011 at 1:15 AM said...

syahmi >> kakkoii pun terkena gak dulu.. sampai berjam2 tanye soalan tak jawab2..

Kakkoii on June 8, 2011 at 1:16 AM said...

cik muda nurul >> jeng3....

Kakkoii on June 8, 2011 at 1:17 AM said...

princess >> haha last2 kakkoii yg kena hamun dengan member2 tu

Kakkoii on June 8, 2011 at 1:17 AM said...

CL >> cube la cube la!! x rugi kot

Kakkoii on June 8, 2011 at 1:17 AM said...

miss leza >> ermmm x merapu kalau kita kenakan orng lain

nizamghazi on August 6, 2011 at 3:20 PM said...

Peter anwser ni mmg creepy kdg2 kan

Kakkoii on August 7, 2011 at 10:38 PM said...

nizamghazi >> kalo x tau trick die mmg creepy

Amirez on September 17, 2011 at 1:59 AM said...

malam2 boleh naik bulu roma jadinya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kakkoii-me Copyright © 2011