Dudal-Onion (Episod 1 - Cikguu)

2011-08-18
Salam sejahtera para Kakkoiis sekalian,

Ini merupakan cubaan pertama dari Kakkoii, melalui segmen Dudal-Onion!

Sesiapa nak copy, silakanlah ^^

P/s : Sebarang komen amatlah dihargai ^^

Jika minat entry ini, sila tekan Like dan Share dalam FB anda yer...



33 Komen Dari Mereka Yg Kakkoii:

fyna on August 18, 2011 at 10:47 AM said...

alololo...cute sangat...
;)

kyo_9 on August 18, 2011 at 10:49 AM said...

nanti kalo ML ada musim baru..
jangan lupa isi borang tau..
;)

l° ~❤Misz Nadea❤~°l on August 18, 2011 at 10:50 AM said...

cutenye

miss ct on August 18, 2011 at 10:52 AM said...

Assalamualaikum...
kelakarlah..ada bakat terpendam ni...terbaik =)

Kakkoii on August 18, 2011 at 10:55 AM said...

@fyna

haha cute kan? kk memang minat onion nye .gif ^^

hana on August 18, 2011 at 10:55 AM said...

wah..kiut miut...
=D

Kakkoii on August 18, 2011 at 10:56 AM said...

@kyo_9

haha Kyo... Maharaja Lawak eh? adoyai... kk ni jenis kaku atas pentas la ahahha

Jejaka Terhangat on August 18, 2011 at 10:56 AM said...

hehe..lawak tu dah pernah dgr..tp bila dianimasikan nampak menarik dan best plak..dah la onion tu mmg comey2 belaka..nice work kakkoii..nak pnjam idea bleh? hehe..

Kakkoii on August 18, 2011 at 10:56 AM said...

@l° ~❤Misz Nadea❤~°l

^^ cute kan~ heheheh

Kakkoii on August 18, 2011 at 10:56 AM said...

@miss ct

haha thx~ berejam ni nak siapkan huhu

Kakkoii on August 18, 2011 at 10:57 AM said...

@miss ct

haha thx~ berejam ni nak siapkan huhu

Kakkoii on August 18, 2011 at 10:57 AM said...

@hana

kiut miut memang keunikan onion ni hana ^^

Kakkoii on August 18, 2011 at 10:58 AM said...

@Jejaka Terhangat

boleh aje JT, nak amik pun boleh huhu..

(Bangga seh JT komen kat entry kk ahahah)

syErAh on August 18, 2011 at 11:00 AM said...

comey3 :terharu

sumpah gile dapat student camtu..hahaha

XD

Kakkoii on August 18, 2011 at 11:05 AM said...

syerah >> haha memang akan gile kalo dpt mcm tu~

FYA PELANG! on August 18, 2011 at 2:29 PM said...

speechless. ngek lha. haha. rasa nak bagi sebijik je :DD

da follow :)

mOoN on August 18, 2011 at 4:53 PM said...

dah pernah baca tapi ada bawang lagi cumil...hahahaha...

ainina jelani on August 18, 2011 at 4:53 PM said...

comellll, haha. kreatif kakkoi.
haha,

kesian cikgu tu -.-

Kakkoii on August 18, 2011 at 7:47 PM said...

Fya >> haha fya... nak bg sebijik ape??? durian ke? meh la post kan.. haha

btw, thx follow ^^

Kakkoii on August 18, 2011 at 7:47 PM said...

moon >> ahaha bawang tu memang cumil... kalo ada patung die, mmg kk beli~ :lari

Kakkoii on August 18, 2011 at 7:48 PM said...

ainina >> haha thx ainina~ kalo ada student mcm tu cikgu2 sume pendek umo~ lalaa

~+aSma dAud+~ on August 18, 2011 at 7:49 PM said...

dah penah baca crita ni tapi jd lucu plak kakkoii buat doodle..ngan emoticon tak leh blah

Kakkoii on August 18, 2011 at 7:51 PM said...

asma daud >> haha that's kakkoii style asma.. ^^

Phat on August 18, 2011 at 8:30 PM said...

smart la kakkoi..camne buat ni..aku ni la buta grafik2 ni hahahaha

Kakkoii on August 18, 2011 at 8:31 PM said...

phat >> buat pakai adobe+paint+photoscape je

cIk PikA on August 18, 2011 at 10:23 PM said...

hahaha.. semart + cute ja.. huhu

Kakkoii on August 18, 2011 at 11:26 PM said...

cik pika >> haha tekiu~

! ❤ PINKaholicx ❤ ! on August 19, 2011 at 10:52 AM said...

haha,,dah lah tuh memang lawak,,tambah dgn doodle tuh,,lagi gelak guling2,,haha

LiLi on August 19, 2011 at 8:05 PM said...

waaahhh! siyes suke giler..hehe..
bole buatkan utk saye?? ;p

Siti Safiyyah on August 19, 2011 at 10:22 PM said...

adakah akan ada episod dua selepas ni??

Kakkoii on August 21, 2011 at 3:53 AM said...

@! ❤ PINKaholicx ❤ !

huhu thx kerana suke... nantikan episode seterusnye ye

Kakkoii on August 21, 2011 at 3:53 AM said...

@LiLi

lili~ boleh je... bg storyboard nak mcmane nanti kk watkan

Kakkoii on August 21, 2011 at 3:54 AM said...

@Siti Safiyyah

huhu masa kk jawab soalan ss ni, dah ada episode 3 dah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kakkoii-me Copyright © 2011