Dudal-Onion (Episod 3 - Segmen Promosi 500 Follower Ke Bawah)

2011-08-19
Salam sejahtera Kakkoiis sekaliam..

Hari ini Kakkoii ingin menyertai segmen oleh Alief Abdullah..
Dimuatkan ke dalam episod Dudal-Onion ke-3.
Enjoy!

Sesiapa nak copy, silakanlah ^^


Oh ya..
Syarat-syaratnya, anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 500!
Dan ketika Kakkoii menyertai segmen ini, follower belum lagi 500!
Inilah buktinya ~

- Klik la kalau tak nampak -


Siapa mangsa Tag kali ini?
1) QQ
2) miss CT


Sila lihat juga Dudal-Onion Episod 1 dan Episod 2

P/s : huh... hari ini aje dah 2 segmen Kakkoii join.. chaiyok2~!

Jika anda minat entry ini, sila tekan Like dan Share dalam FB yer..


17 Komen Dari Mereka Yg Kakkoii:

Norashiqin Kamaruzaman on August 19, 2011 at 9:21 AM said...

hahhaha....comel ~.~ huhu...ske arr blog KK.... =)

Kakkoii on August 19, 2011 at 9:31 AM said...

norashiqin >> tq sgt2 coz ada yg suke ^^

kalo mcm tu selalu2 la dtg eh~

huhu :terharu

alepridz on August 19, 2011 at 9:34 AM said...

damn damn damn damn... kenapa follower aku laju sangat... damn damn damn damn....

T.T

Kakkoii on August 19, 2011 at 9:45 AM said...

alepridz >> tau x pe... ko dah retis~

lalala~ hik3

Miss SheiLa on August 19, 2011 at 9:59 AM said...

polo kak koi..heee

hana on August 19, 2011 at 10:02 AM said...

rjn kakkoii join segmen..
hehehe

Kakkoii on August 19, 2011 at 10:08 AM said...

miss sheila >> tekiu, selalu2 la jenguk kakkoii dekat sni yer ^^

Kakkoii on August 19, 2011 at 10:09 AM said...

hana >> nak wat mcmane, ada masa terluang join lah~

ainina jelani on August 19, 2011 at 2:27 PM said...

ya ALlah, memang aku jatuh hati. haha, comel gila, sangat comel. hihihi

haslinda on August 19, 2011 at 2:35 PM said...

comel la animasi doodle kamu... like3x... :)

FYA PELANG! on August 19, 2011 at 2:42 PM said...

haha. comel lha ! eh, xjoin segmen fya pon :(

yayath on August 19, 2011 at 8:14 PM said...

hehe...sagat comel la..pandainye buat:)

Kakkoii on August 19, 2011 at 9:20 PM said...

@ainina jelani

huhu tekiu~

Kakkoii on August 19, 2011 at 9:27 PM said...

@haslinda

kalo like, bg sokongan yer ^^

Kakkoii on August 19, 2011 at 9:28 PM said...

@FYA PELANG!

Fya ada buat segmen ke?? hurmmm mesti kk miss pandang nih

Kakkoii on August 19, 2011 at 9:28 PM said...

@yayath

huhu puji yer... dah kembang lubang idung ni ha... tqtq

Anif Abdullah| AA on August 22, 2011 at 5:42 AM said...

ziarah sini.. nama silap tu,bukan alief tapi anif..huhu

tq join :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kakkoii-me Copyright © 2011