Jom join bloglist AIDILFITRI BEN ASHAARI

2011-08-23
Ini adalah segmen untuk bertukar-tukar link bloglist anjuran BEN ASHAARI


Silalah copy jika berminat ^^


P/s : Sesiapa nak join, sila klik link ini - Ben Ashaari

Jika anda minat entry ini, sila tekan Like dan Share di FB yer...



95 Komen Dari Mereka Yg Kakkoii:

FYA PELANG! on August 23, 2011 at 4:11 AM said...

SAYA BERMINAT TUKAR LINK DENGAN AWAKK :)

http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

c genk bah ne on August 23, 2011 at 4:18 AM said...

SAYA BERMINAT NAK TUKAR LINK SAMA AWAK

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

aimie amalina on August 23, 2011 at 4:44 AM said...

weeeee!

saya berminat nak tukar link!
hehehehe


salam kenai kikiki =)

http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

alepridz on August 23, 2011 at 4:56 AM said...

semart ko buat... haha...

aimie amalina on August 23, 2011 at 7:24 AM said...

weee
done follow + masukkn dlm list! =]

Nadzirah K. on August 23, 2011 at 7:25 AM said...

thanks :)
dah letak awak dalam bloglist saya jugak & follow skali..

ezzah junsu on August 23, 2011 at 7:37 AM said...

SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

hye kawan. :)
http://ezzaalias.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

FOLLOWED AND THE BLOGLIST DONE ! THANK YOU. :)

apisv2 on August 23, 2011 at 7:40 AM said...

saya juga berminat tukar link dengan awak, follow

sekali =)

http://www.apisv2.com/2011/08/jom-join-

bloglist-aidilfitri-ben.html

Qynisma on August 23, 2011 at 7:49 AM said...

anda dlm bloglist raya sy :)
folo sini jgk:)

pCL [p@kcikLie] on August 23, 2011 at 7:49 AM said...

setuju, saya akan masukkan link anda secepat mungkin, sila singgah dan komen mana2 entri lain yg berkenan, kita rapatkan lagi silaturrahim yg akan terjalin...slmt hari raya.

My Name is Mar on August 23, 2011 at 7:50 AM said...

jom tukar! BTW, mana kau dapat template ni? Lawa ler derrr..
Huhuhu!

Cik Bell on August 23, 2011 at 7:53 AM said...

@Bell

Okeh.I do..cewahh!!
jOm exchange link kat blOglist..dah letak pun nye nie ha :)

mindaKhayaLan on August 23, 2011 at 7:53 AM said...

jom tukar...=)

Eddy Dce on August 23, 2011 at 8:01 AM said...

saya berminat tukar link dan dah masukkan dalam senarai bloglist.. :)

http://eddydce.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

izzah zubir on August 23, 2011 at 8:04 AM said...

salam Santai dari BA .Blog and dah masuk dlm bloglist sya smbil follow gitu..anyways .happy blogging

SITI NOORNADIYANA on August 23, 2011 at 8:05 AM said...

yana dah letak dlm bloglist. time kasih. :)

Muhammad Ferdaus Zulkifli on August 23, 2011 at 8:10 AM said...

jom tukar..nway ur blog dah ada lam my bloglist:)


Kronologi Ferdaus

Missjajan on August 23, 2011 at 8:10 AM said...

SAYA BERMINAT TUKAR LINK DENGAN AWAK :)

http://cikjajan.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Qaseh Qistina on August 23, 2011 at 8:15 AM said...

ok..done..folo + bloglist..
salam kenal..=)

http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

aNasaLbasa on August 23, 2011 at 8:16 AM said...

SAYA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN AWAK

http://anarahman22.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

sRie aRTy ! on August 23, 2011 at 8:16 AM said...

hai kakkoii ! mesti laa saya berminat ;)
ayuhh ! tukar tukar link ^^V
i am kakkoians hoyeahh.

faridah nazurah on August 23, 2011 at 8:17 AM said...

nak tukar2 link eh ? jom2. sy dah masukkan awk dlm bloglist :) jom singgah dan check link ye


http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Cik Asma BLuppy on August 23, 2011 at 8:20 AM said...

done put u on the list... check it!

Scarlett O'Hara on August 23, 2011 at 8:24 AM said...

nak letak di blog list raya Scarlett's Petals.

shiema sufian on August 23, 2011 at 8:26 AM said...

jom jom tukar link :)
shiema dah masukkan nama awak :D
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Kalamhati on August 23, 2011 at 8:27 AM said...

yup sy sudiii..=)

Panggil aku Han on August 23, 2011 at 8:27 AM said...

sy berminat tukar link dgn awk..dh msuk list pn ^_^

Yumida on August 23, 2011 at 8:28 AM said...

Jom tuka link ngn saya..

http://umikasum.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

follow awak...

hanyzham hadny on August 23, 2011 at 8:36 AM said...

saya pon berminat nak tukar link dgn awak

Kakkoii on August 23, 2011 at 8:36 AM said...

ok all dah masuk dlm bloglist saye~

waheda on August 23, 2011 at 8:37 AM said...

sy dah add link awk dlm bloglist sy

Nur anisa =)) on August 23, 2011 at 8:37 AM said...

saya juga berminat untuk sheree link dengan kamoo

http://cetitasaia.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

eusaida_eda on August 23, 2011 at 8:38 AM said...

sye berminat:) folo dh...

myr amyra on August 23, 2011 at 8:38 AM said...

saya sudi nak tukar link ngan awak... :)

http://myramyra89.blogspot.com/2011/08/om-join-bloglist-aidilfitri-ben-ashaari.html

Kakkoii on August 23, 2011 at 8:39 AM said...

done ^^

myhatiku on August 23, 2011 at 8:42 AM said...

mekasih..myhatiku dah masukkan blog ini dalam blog list :)
follow sini jugak :)

http://myhatiku.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

(: gebangkembang :) on August 23, 2011 at 8:48 AM said...

dah masuk dalam bloglist ^^

Mira Marcello on August 23, 2011 at 8:55 AM said...

SAYA BERMINAT TUKAR LINK DENGAN AWAKK

dah masuk dalam bloglist ^^

http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

n.i.k on August 23, 2011 at 8:59 AM said...

sudiiiiiii ;))
dah folo u dahh

AzatLazat on August 23, 2011 at 9:04 AM said...

ok gua sudi
dan dah letak dalam bloglist

[fArAh aLiAs] on August 23, 2011 at 9:13 AM said...

awk dlm bloglist farah :) ..
ya, kiter tukar link ;)
http://coretanharapan.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Paris Hilton (xila) on August 23, 2011 at 9:15 AM said...

done!!
tgok la bloglist sy...
slm kenal~~

Kaki Wayang on August 23, 2011 at 9:21 AM said...

SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN AWAK!!!

Url anda sudah dimasukkan dalam bloglist aidilfitri saya..tQ yer sebab berminat nak tukar link..

http://informations-the.blogspot.com/2011/08/betol-betol-hangat-jom-join-bloglist.html

maszull on August 23, 2011 at 9:29 AM said...

salam...mama dah masukkan link kamu dlm bloglist mama...

thanks ye...:)

::Miss Hearty:: on August 23, 2011 at 9:30 AM said...

jom !! sy pon berminat nak tukar2 link ngan awk ^^ dah letak link awk dlm bloglist sy :)

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

mynayusof on August 23, 2011 at 9:38 AM said...

myna berminat !! :)
hit me back !

http://mynayusof.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Lia-De-Pinky-Leo on August 23, 2011 at 9:41 AM said...

dah add kamu dlm senarai blog list aidilfitri..

jehanfrhin on August 23, 2011 at 9:42 AM said...

dah masukkan awak pny link dlm bloglist..

http://jayhunt89.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

c i k a n a on August 23, 2011 at 10:04 AM said...

saya setuju nak tukar link dengan awak.. sy masukkan awak ke list ay..awk pun masukkan sy jugak yer =)


http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

☀ Izzaty Hedry☀ on August 23, 2011 at 11:19 AM said...

zaty dh add link awak dlm bloglist zaty..;)

c genk bah ne on August 23, 2011 at 1:05 PM said...

genk dah senaraikan awak dlm bloglist

Gen2Merah on August 23, 2011 at 1:19 PM said...

Terima kasih sebab sudi request untuk tukar2 link dengan saya.

Saya dah masukkan awak dalam bloglist AIDILFITRI saye ye. Terima kasih. Salam ukhuwah salam Aidilfitri

Famili Ceria on August 23, 2011 at 2:09 PM said...

SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Pn. Sheila on August 23, 2011 at 2:25 PM said...

ok jom tukar... n folo gak... :-)

Lin Azlina on August 23, 2011 at 2:37 PM said...

saya dah follow dan masukkan dalam list saya...
sori lmbat respond..xonline malam tadi

http://www.linazlina.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

thanks

Izzul Amir on August 23, 2011 at 2:58 PM said...

okay jom tukar ^^
sy dh letak dlm bloglist

msredcheesecake on August 23, 2011 at 2:58 PM said...

saya pon minat nak tukaar link dgn awak...salam kenal...

da letak link kat bloglist saya...

aimaniman on August 23, 2011 at 3:44 PM said...

sudi tak tukar link ngan akak? jom aa sudi2kan ye.. dan folo taw...
http://ezaiza.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidil-fitri-ben.html

LuN@_aiDi on August 23, 2011 at 3:49 PM said...

hye!!

LuN@_aiDi setuju tukar link dgn awak ^^_
dan dah masukkan link blog ini
kedlm bloglist Aidilfitri di
http:/kisahkami83.blogspot.com ^^_

mizzkechique on August 23, 2011 at 5:15 PM said...

SAYA BERMINAT NAK MENUKAR LINK DENGAN AWAK...


nt check link awk dlm bloglist MK yer.. mekaseh.. =)

UpProfits on August 23, 2011 at 5:28 PM said...

Dh add link dlm bloglist n folo kakkoii ..

http://eiz1004.upprofits.com/bloglist-blogger-aidilfitri/

BERT on August 23, 2011 at 5:49 PM said...

tq datang... dah folo n letak link anda ye

Anis Athia on August 23, 2011 at 6:10 PM said...

hi, thanks sudi invite anis untuk tukar link, anis dah masukkan link kamu dalam bloglist anis =)

http://anisempoi.blogspot.com/

ady on August 23, 2011 at 6:16 PM said...

ok tq..dah follow dan masukkan dlm bloglist saya. selamat hari raya

http://irrahady.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Rai on August 23, 2011 at 6:31 PM said...

salam..dah add..thanks ya..

http://ourkizuna.blogspot.com

Eema Eshya on August 23, 2011 at 6:38 PM said...

Dah letak dalam bloglist =)

http://emmaeema.blogspot.com

Jahidih Saili on August 23, 2011 at 7:04 PM said...

sy juga berminat bertukar link kakkoii-me..salam perkenalan..:)sy dah masukkan dlm blog list:)

Abhamz on August 23, 2011 at 7:14 PM said...

salam, dah masukkann blog anda dalam bloglist Aidil Fitri blog saya.....tq

http://www.abhamz.com

Golden Rose on August 23, 2011 at 7:18 PM said...

SAYA JUGA BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN AWAK...DAH FOLLOW AWAK BALIK...THANKS

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/08/aidilfitri-ben-ashaari.html

hafizulhakim on August 23, 2011 at 7:23 PM said...

Salam.

saya dah masukkan anda dalam bloglist aidilfitri :) thankz sudi tukar2 link.

http://hqfizulhqkim.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Alisya on August 23, 2011 at 7:29 PM said...

terima kasih..saya sudi bertukar link dgn anda..

follow sini. boleh check blogger aidilfitri ya.

Pius@mR p on August 23, 2011 at 7:41 PM said...

tq.. saya juga sudi bertukar link dengan awak..

dah follow juga :)

farysa allyssa on August 23, 2011 at 7:51 PM said...

terima kasih..
saya masukkan awak dalam bloglist aidilfitri saya..
selamat hari raya :)

Miss Nadya on August 23, 2011 at 8:18 PM said...

NAD BERMINAT DAN NAD DAH LIST AWAK DALAM BLOGLIST NAD..^^
Jom join bloglist AIDILFITRI BEN ASHAARI

Zul Fattah on August 23, 2011 at 8:28 PM said...

nk tukar link tak?

http://zulfattah.blogspot.com

farysa allyssa on August 23, 2011 at 8:46 PM said...

saya berminat nak tukar link dengan awak.
bagi feedback ya.
selamat hari raya ! :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

abyazree on August 23, 2011 at 8:56 PM said...

kamu d dlm bloglist sya ;)

Cik Purple Pinkypuff on August 23, 2011 at 8:59 PM said...

Saya terima lamaran awk.. haha..:P awk masuk dlm bloglist raya saya jugak..:) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

el-janna on August 23, 2011 at 9:18 PM said...

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

nk join kat sini jugakk^^

n.i.k on August 23, 2011 at 9:21 PM said...

done! saye sudi tukar link ngan awk and dah msukkan awk dlm bloglist kite. follow back ye ;))


here : mysyazwanie.blogspot.com

salam ramadhan dan selamat hari raya ;))

cik Ida on August 23, 2011 at 9:46 PM said...

dah listkan dlm bloglist ida..:)

thanks and salam kenal..

mama shifa on August 23, 2011 at 9:52 PM said...

Mama dah masukkan awak dalam bloglist raya mama..
Dah masukkan mama blom?
Ni link mama:
http://mama-dan-berita.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

bombay on August 23, 2011 at 11:40 PM said...

dah msukkan dlm list..tuka jugak ye..;)tq:)

asri (asrirayrock) on August 23, 2011 at 11:58 PM said...

sya juga berminat nak tukar link dengan awak....

raje carl on August 23, 2011 at 11:58 PM said...

saya setuju nak tuka link :)

lieynanilaz on August 24, 2011 at 12:17 AM said...

saya setuju nak tukar link...blog ni dah masuk dalam bloglist..

**NH-Nurul Hidayah** on August 24, 2011 at 1:02 AM said...

awak dalam bloglist yuyue

http://pwencessyuyue.blogspot.com

Qaseh Qistina on August 24, 2011 at 2:02 AM said...

alamak..silap buh link ya..patut cari x jumpa..

guna link ini ya..itu blog lama.maaf..segala kesulitan amat dikesali..

http://qesahqaseh.blogspot.com/

Clara on August 24, 2011 at 2:12 AM said...

Sudah ad kamu di bloglist aidilfitri/..

=)

Afiqa Dayana on August 24, 2011 at 3:06 AM said...

saya berminat :)
dah letak dlm bloglist saya ^^

http://afiqadayana.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Nur Zulaikha on August 24, 2011 at 6:19 AM said...

sy dah masukkan awk dlm bloglist sy..blh dtg jenguk..dah masukkan bloglist sy?

DEZAMAN COTTAGE on August 24, 2011 at 8:23 AM said...

blog korang dah ada dalam list.....
http://www.dezamancottage.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Cik Bell on August 24, 2011 at 6:44 PM said...

Maaf.lambat beri respOn.

saya letak link awk dlm blOglist aidilfitri saya ;)

Alia Natasha on August 25, 2011 at 8:01 AM said...

nama awak saya dah masukkan di bloglist :) sila pergi check dengan kadar yang segera , takut saya tak letak lagi :) btw, jangan main tipuu naa ;D sila letak kita dekat bloglist awak jugakk . hee ~
semoga exchange links kali ini kita dapat jadi kawan :D
http://mynamealia.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Alia Natasha on August 25, 2011 at 8:02 AM said...

nama awak saya dah masukkan di bloglist :) sila pergi check dengan kadar yang segera , takut saya tak letak lagi :) btw, jangan main tipuu naa ;D sila letak kita dekat bloglist awak jugakk . hee ~
semoga exchange links kali ini kita dapat jadi kawan :D
http://mynamealia.blogspot.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kakkoii-me Copyright © 2011