WW - 3

2011-08-24
Biarlah gambar yang berkata-kata..


Scroll ke bawah laju-laju untuk menampakkan efeknya !
Jika tak puas, klik gambar ini!

P/s : Pelbagai cabaran perlu ditempuhi untuk merasai kesenangan!

Jika suka entry ini, sila tekan Like dan Share di FB yer...

23 Komen Dari Mereka Yg Kakkoii:

Panggil aku Han on August 24, 2011 at 1:15 AM said...

wow juling bijik mata..

mOoN on August 24, 2011 at 1:15 AM said...

:erk gayat

Lizzie Yasmin on August 24, 2011 at 1:24 AM said...

ada ke tinggi mcm nie.. klu panjat guna tangga mau kurus, bleh request lift tak?

el-janna on August 24, 2011 at 1:34 AM said...

wqa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ hebakkkkkkkkkk

FYA PELANG! on August 24, 2011 at 1:37 AM said...

katanya, tak puas, sila klik. tapi, bila klik, lagi geram hade -_-"

pkpahang on August 24, 2011 at 2:06 AM said...

nasib baik kat gambang resort x de kalo x aku org pertama naik hahaha

Phat on August 24, 2011 at 2:09 AM said...

kalo ada kat gambang resort mmg aku nak naik la bende ni..layan tu..

kk sori td gune blog opis komen kat ko lupe nk sign out hahahaha

Akito Boron on August 24, 2011 at 4:48 AM said...

org tu rase trlebih best. poyo je

wafiy suzly on August 24, 2011 at 5:31 AM said...

nice.

Kakkoii on August 24, 2011 at 6:55 AM said...

@Panggil aku Han

haha tu la tujuannye gambo ni...

Menjulingkan biji mata orng yg melihatnya :P

Kakkoii on August 24, 2011 at 6:56 AM said...

@mOoN

Kalo gayat x mau panjat le haha

Kakkoii on August 24, 2011 at 6:56 AM said...

@Lizzie Yasmin

X leh... memang tujuan nak kasi orng kurus pun ^^

Kakkoii on August 24, 2011 at 6:56 AM said...

@el-janna

Ape yg hebaknye??? haha

Kakkoii on August 24, 2011 at 6:57 AM said...

@FYA PELANG!

Yes! trick menjadi :P

Kakkoii on August 24, 2011 at 6:57 AM said...

@pkpahang

kalo ada, aku rase ko la orng pertama dan terakhir yg nek haha

Kakkoii on August 24, 2011 at 6:57 AM said...

@Phat

Huh, phat pun nak nek? x gayat ke? haha..

NP

Kakkoii on August 24, 2011 at 6:58 AM said...

@Akito Boron

Biar la dia merasa terlebih best dari x merasa ape2... hik3

Kakkoii on August 24, 2011 at 6:58 AM said...

@wafiy suzly

THX~

Nurfarahana Abdul Aziz on August 24, 2011 at 8:04 AM said...

boleh kurus nak panjat tangga benda ni..adeh...

Kakkoii on August 24, 2011 at 9:44 AM said...

nurfarahana >> haha jom kita panjat sama2

myhatiku on August 24, 2011 at 3:58 PM said...

makin tak puas ade lah..haha:D

Kakkoii on August 24, 2011 at 10:18 PM said...

myhatiku >> haha tak puas kenapa lak??

niesa on August 25, 2011 at 12:18 AM said...

silap2 ni bole innalillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kakkoii-me Copyright © 2011