Berhati-hati dengan amoi!

2012-01-30
Cilok dari Google


Kisah ini berlaku tidak lama dahulu..

Kakkoii pergi ke sebuah kedai game untuk membetulkan PSP..
Setibanya di kedai tersebut, Kakkoii dilayan oleh seorang amoi yang sangat cantik..


"Yes, boss? You mahu beli game ke?"

"Eh, tak.. Sini boleh betulkan PSP tak?"

"Apa rosak?"

"Joystick dia tak detect.."

"Mari saya tengok dulu.."


Dia pun mengambil PSP Kakkoii dan memeriksa kerosakan yang ada..
Dalam hati Kakkoii mula tertarik dengan amoi tersebut.
Mukanya bersih, dan senyumannya menawan..


"Ooo yang ini Joystick dia kita kena tukar baru.."

"Berapa harga?"

"You mahu yang original atau bukan?"

"Ermm bagi yang original lah.."

"Kalau original RM 60. Boleh?"

"Ok. Lambat tak siap?"

"Dalam 20 minit siap lah.. Saya pergi hantar pada kawan untuk betul sekejap. You tolong I tengokkan kedai boleh?"

"Ok.. Cepat sikit.."


Dia pun berlalu pergi..
Selang beberapa minit kemudian dia kembali ke kedai..


"Ok saya sudah hantar.. Lagi 20 minit siap. You boleh pergi jalan-jalan dulu lah.."

"Eh, tak apa.. Saya tunggu sini. Mahu tengok-tengok game yang ada.."


Tiba-tiba datang seorang rakannya...
Dari penampilan dan gaya jalan, sah rakannya ini seorang pondan melayu..
Dalam hati Kakkoii berkata..


"Ceh, amoi pun pondan nak kacau.."


Mereka pun berbual...


"Amoi, sakit betul semalam tau.."

"You sakit apa?"

"Ni haa.. Dada ni.. Semalam berdenyut-denyut semalaman.. Sakit!"

"Ish.. Kesiannya kamu.. Tak pergi jumpa doktor ke?"

"Dah.. I baru je balik ni.. Kena cucuk nak kasi maintain dada ni.. Tapi sakitnya tuhan aje yang tahu.."

"Itu lah, susah kan orang macam kita ni.. Nak dada macam perempuan kena cucuk selalu.."

"......???!"

"Tahu tak apa.. Itulah gatal sangat kita ni nak jadi perempuan, kena lah tahan sakit.."

"Erk?? Pondan?"


Sumpah suara amoi tu macam perempuan..

P/s : Kepada lelaki di luar sana, berhati-hatilah jika nak mengurat perempuan.. Takut nanti malam pertama terkejut tengok belalai... Menyesal tak sudah nanti!


11 Komen Dari Mereka Yg Kakkoii:

Pn. Sheila@CC on January 30, 2012 at 8:53 PM said...

hehehe... moral of the story, kakkoi, mmg gatal....

hana on January 30, 2012 at 9:17 PM said...

hahaha..
pondan ramai betol..
nmpk nye kakkoi kene pandai beza antara yg ori atau pun x..
hahhaa

nuruashia ♥ on January 30, 2012 at 9:51 PM said...

hahaha..pondan2..awat nk sgt jd gegurl ni??? kah2..

Siti Safiyyah on January 30, 2012 at 9:52 PM said...

ape la nasib kakkoii ni.. asyik jumpa dgn pondan aje.. aritu yg kes pondan kene tampar tu.. kihkih

maszull on January 30, 2012 at 10:14 PM said...

assalamualaikum Kakkoii...wah pondan rupanya tapi pondan skg mmg dah sebiji mcm perempuan tulenkan kalah perempuan yg betul...:)

ZWAN SABRI on January 31, 2012 at 12:37 AM said...

seriyes? HAHAA.. dia makan pil hormon la tu nk ubah suara.. :)

Paris Lipton on January 31, 2012 at 1:06 AM said...

kahkahkah gila lah amoi pon suntik erkk bkn amoi ;p

Halimatun Sa'adiah on January 31, 2012 at 2:46 AM said...

padah mengubah ciptaan tuhan...

Sham on January 31, 2012 at 5:32 AM said...

auwww tak rela u...

acheeqa farhana on January 31, 2012 at 5:38 AM said...

haha..kecelaruan gender..bahaya..heheh

C i k P i p i T e m b a m on January 31, 2012 at 11:33 PM said...

bhahahaha ! amoi pon bapok gak ? adehhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Kakkoii-me Copyright © 2011